dimarts, 10 de maig del 2011

Tercera nit Trama Local

Durant quatre nits, Gràcia Territori Sonor proposa explorar els altres mons que viuen als intersticis artístics a Gràcia. Sis entitats del territori i sis aproximacions a la creació contemporània des d’òptiques que viatgen de l’abjecció pictòrica al cabaret patafísic, de l’experimentació sonora a la literatura fantàstica. Màgia Roja, Les Males Herbes, Eat Meat, Usted es un Colectivo, Circuit Torçat i Cabaret Hofmann són els sis col·lectius i entitats convidades a mostrar un tast de les seves línies de programació, en un cicle que pretén fer visible les moltes maneres que té aquest territori d’entrar en ebullició i crear noves realitats.

AQUEST DIVENDRES 13 DE MAIG: programa doble: CIRCUIT TORÇAT / EAT MEAT






Circuit Torçat és un espai d’experimentació i creació artística fundat l’any 2009 al barri de Gràcia de Barcelona. Ofereix tallers dins les disciplins del circuit bending, de la improvisació sonora, l’escolta activa, el cinema en Super 8, la programació Pure Data i el cinema documental, entre d’altres. Publica com a segell independent els treballs de diferents artistes en formats diversos com ara la cassette, i produeix performances i accions públiques relacionades amb aquestes temàtiques i suports.
www.circuittorcat.com

...presenta Árum
Árum és un duet sonor creat al 2010 a Barcelona i format per Juan Matos Capote (circuit bending) i Lali Barrière (objectes amplificats). Juan Matos Capote és un artista canari establert a Barcelona que s’ha especialitzat en els dispositius analògics. Ha estat alumne de Reed Ghazala, pioner i mestre del circuit bending, i ha participat a diversos festivals i certàmens, del Transmediale (Berlin) al Sónar. Lali Barrière, per la seva banda, és música i matemàtica. En el camp artístic, en què ha format part de projectes com PAD i col·laborat amb músics com Pascal Comelade, treballa fonamentalment amb objectes amplificats i petits instruments. És docent de la UPF especialitzada en les relacions entre matemàtica i art digital. A Árum, ambdós artistes treballen amb els seus respectius sons electrònics i electroacústics, creant similituts i diferències entre sí, tant en les qualitats sonores com en l’estructura espai-temporal, fusionant-se i distanciant-se; adquirint quelcom de l’altre per a després reivindicar la pròpia natura de les diferents fons sonores i els seus possibles desplegaments. 







Eat Meat és una associació cultural sense ànim de lucre que es dedica a fomentar, desenvolupar i mostrar projectes artístics contemporanis locals i internacionals des de la seva seu al barri de Gràcia de Barcelona. Centrada en les derivacions més malaltisses de les arts plàstiques, Eat Meat ofereix mutacions formals i essencials, hibridacions, noves enginyeries visuals, la malaltia de l’ànima, la monstruositat, les alteritats i el transgènere com a catàleg de les seves obsessions. D’ençà la seva fundació l’any 2009 i des de la seva seu a la galeria del carrer Alzina, Eat Meat ha programat múltiples exposicions però també organitzat recitals poètics i accions sonores experimentals.
www.eatmeat.cat

..presenta We Eat Meat
We Eat Meat és un espectacle audiovisual creat a partir de material gràfic i sonor generat per l’associació Eat Meat des del seu inici el 2009 fins ara. Verbalització visual i cronològica a càrrec de Kostia Matka & Id: Mora, dos col.laboradors habituals d’Eat Meat.Imatges i vídeos de: Eva Alonso, Milos Koptak, Miroir Noir, Nico Nubiola, Id: Mora, Fritz Gnad, Cornelius Coffin, Carles Mallol, Carles Galindo, Rai Escalé, Riot Über Alles, Cristian Vogel, Lola Sandoval, Philippe Jusforgues, Bartolomé Payeras…

Divendres 13 de Maig
21:30, Bar del Centre Cívic La Sedeta
Carrer Sicília, 321 

METRO:Joanic, Sagrada Família