dilluns, 11 de gener del 2016

TUNA PASE + EDUARD ALTABA + LIEUTENANT CARAMEL en concert

Tuna Pase (Istambul): electrònica, flauta, veu
Tuna Pase és compositora, improvisadora i etnomusicòloga. Ha publicat sis àlbums, el més recent, Under the Tree, el 2015. Ha actuat en nombrosos festivals europeus i nordamericans. / La seva música explora els territoris que es troben entre l’art sonor i les músiques populars i s’impregna dels colors i la vida quotidiana de la seva ciutat, Istambul. / En la primera part d’aquest concert presentarà el seu treball en solitari i en la segona part, assistirem a una sessió d’improvisació amb dos músics excepcionals: Eduard Altaba i Lieutenant Caramel.
Eduard Altaba (Barcelona): contrabaix
La llarga trajectòria d’Eduard Altaba com a improvisador és prou coneguda en aquesta ciutat. Ha estat a més part essencial de projectes musicals imprescindibles: Blay Tritono, Tropopausa, Moisés Moisés, Les Anciens i el seu més recent projecte, el trio As Três Ladeiras, amb Adele Madau i Marc Egea o el projecte col·lectiu Setsfree. Ha col·laborat amb John Zorn i Butch Morris entre d’altres nombrosos improvisadors. / El seu contrabaix parla molts llenguatges amb una veu única. / És un plaer poder convidar aquest explorador d’universos sonors.
Lt Caramel (Annecy): theremin
Lieutenant Caramel és un nom a tenir en compte quan parlem de l’escena sorollista europea durant les dècades de l’anomenant moviment industrial, i també com a fundador dels mítics Denier du Culte, un dels grups més misteriosos d’aquella escena. La seva discografia supera la trentena de títols. / Aquest caçador de sons és, a més, un dels principals estudiosos de l’obra de Luigi Russolo a Europa. Ell considera la creació com una acció de resistència enfront del pensament únic. / Això encaixa perfectament en aquest cicle que comença avui.
ENCONTRES EN L’ESPAI-TEMPS 2016
TUNA PASE + EDUARD ALTABA + LIEUTENANT CARAMEL

SEU DE GTS. C/ Igualada 10, Gràcia (Barcelona)

diumenge 17 de gener a les 20h