dimarts, 17 de maig del 2011

TRAMA LOCAL: AQUEST DIJOUS 19 DE MAIG: USTED ES UN COLECTIVO

Durant quatre nits, Gràcia Territori Sonor proposa explorar els altres mons que viuen als intersticis artístics a Gràcia. Sis entitats del territori i sis aproximacions a la creació contemporània des d’òptiques que viatgen de l’abjecció pictòrica al cabaret patafísic, de l’experimentació sonora a la literatura fantàstica. Màgia Roja, Les Males Herbes, Eat Meat, Usted es un Colectivo, Circuit Torçat i Cabaret Hofmann són els sis col·lectius i entitats convidades a mostrar un tast de les seves línies de programació, en un cicle que pretén fer visible les moltes maneres que té aquest territori d’entrar en ebullició i crear noves realitats.


AQUEST DIJOUS 19 DE MAIG:


-Usted es un Colectivo...



Usted es un Colectivo és una cèl·lula d’intervenció cultural que actua des del 2005 com a laboratori d’accions encaminades a l’experimentació artística i el desconcert social. Des del 2007 es fa visible com a impulsora dels trimestres de poesia a l’Heliogàbal i, posteriorment, dels cicles de Músiques Disperses, al mateix espai. També ha programat a l’Antic Teatre i ha participat a festivals i certamens com el LEM, Barcelona Poesia, Hipersons o Binomis. La seva tasca s’espargeix en els camps de la programació artística, la recuperació i divulgació de la memòria d’autors i moviments sovint considerats “estranys” i la producció pròpia, a partir de propostes amb un format a mig camí del cabaret dadà i el ready-made escènic, sovint en simbiosi amb d’altres artistes o col·lectius. És a més el brou de cultiu del grup Mil Pesetas, un escamot metamòrfic amb vida pròpia que també col·labora habitualment amb els projectes d’artistes com Pascal Comelade o Pau Riba. 


...presenta Se Avecina The Hell (Speaks in Public)

Tertúl·lies afàsiques. Clàssics de la pintura retransmesos en rigurós directe. Receptes caníbals. Consultoris sentimentals per a tots els públics. Simfonies per cànids i mel·lòdiques. Comèdies de l’absurd amb final feliç... Usted es un Colectivo presenta Se avecina The Hell (Speaks in Public), un magazine ràdio-escènic d’ona ampla i freqüència sense modals on hi tenen cabuda totes les formes d’entreteniment i d’entremès, construït per artistes i professionals de la comunicació que van acceptar gustosos el repte a canvi de veure commutada la seva condemna a treballs forçats a Moldàvia. Benvinguts al primer programa radiofònic de l’era analògico-extraterrestre.