dilluns, 15 de juliol del 2013

Eclíptica 2013

     
Arriba la nit d’Eclíptica 2013, amb el doble concert de presentació dels treballs sonors de les residències de Berta Puigdemasa i Marc O’Callaghan a l’Observatori Astronòmic de Castelltallat. Una nit de concerts a l’aire lliure en que l’observatori romandrà de portes obertes i posarà a l’abast diversos dispositius d’observació del cel. Berta Puigdemasa, arpista i performer, explora les possibilitats de l’arpa preparada i electrificada. Marc O’Callaghan (Coàgul), busseja en un univers sonor d’ecos industrials i vestigis ancestrals. Vine a l’Observatori Astronòmic el 20 de juliol a les 22h. L’entrada és lliure i hi haurà servei de bar i entrepans.


ET PORTEM EN AUTOCAR

Si tens el teu propi mitjà de transport, segueix les indicacions que trobarás més abaix. L'Observatori està a 1 h 30 m. de Barcelona. En el cas que no en tinguis, Gràcia Territori Sonor posa a la teva disposició un autocar.

COM RESERVAR UN SEIENT?

Escriu a: adminprod@gracia-territori.com o truca al 932373737 confirmant el nombre de seients de l'autocar que vols reservar, indicant-nos el teu nom i número de telèfon, d'acord amb aquestes condicions:

preu del viatge: 10 €
punt de sortida:Jardinets de Salvador Espriu (Passeig de Gràcia-Diagonal)
hora de sortida: 20 h. Arribada a l’Observatori: 21:30 h
tornada: 1 h. Arribada a Barcelona 2:30 h


COM ARRIBAR-HI DES DE BARCELONA?

1. autopista Manresa - Túnel del Cadí: sortida Manresa Centre 2. Solsona / Lleida 3. desviament Lleida-Cervera (Eix Transversal) 4. kilòmetre 114 sortida Aguilar de Segarra-Fonollosa 5. indicació a l'esquerra - Castelltallat (a mig camí de Fonollosa) 6. seguir durant 6 km la pista asfaltada fins a l'Observatori.
Duració del trajecte 1h 20m.

http://agendagts.wordpress.com/2013/07/05/ecliptica-2013-2/


Impronit #47


La darrera impronit de la temporada tindrà lloc aquest dijous al bar del CC La Sedeta. Una Impronit per a l’exploració dels instruments de corda:

Marc Egea - viola de roda
Adele Madau - violí
Eduard Altaba - contrabaix

Aquest dijous 18 de juliol de 2013

Al Bar del Centre Cívic La Sedeta, carrer Sicília 321 (Gràcia-Barcelona), a les 21:30 hores.
No calen gaires presentacions per aquests tres veterans improvisadors: Marc Egea ha extret de la viola de roda sonoritats i llenguatges que representen una actualització estratosfèrica de l’instrument, Adele Madau explora les possibilitats de l’electrificació del violí i el contrabaix d’Eduard Altaba, com tots sabem, és un oceà de subtileses. Un concert memorable que us recomanem totalment. A l’agost, les impronits faran una pausa. Tornem al setembre!