dilluns, 4 de maig del 2015

Nova web html alb-estudi


Després de la web Flash realitzada per Iván Lasheras al disseny i Lluís Marfany a la programació, des de l'estudi Pardebits finalitzada el desembre de 2009 ara ha arribat el moment de presentar la nova web HTML de l'estudi, aquesta vegada de realització pròpia sota la firma de Trama Artimàtica.


He modernitzat el web per que es vegi correctament en tota mena de dispositius, sota la programació "mobile-first", basada en llenguatge HTML-5 i CSS-3, amb algun afegit de Javascript i sobre les mateixes bases de dades PHP en que ja corria l'anterior versió.

El web l'he testejat amb 3 sistemes operatius, sota 5 navegadors amb 12 versions diferents, i en telèfons mòbils, tauletes, ordinadors portables i de sobretaula per a un total de 22 resolucions de pantalla, de manera que no espero que us trobeu gaires sorpreses en mirar-vos-la.

La traducció està motoritzada per Google Translate, i es pot llegir en català, castellà, anglès i francès.

Afegides a les seccions habituals, a l'apartat "altres" hi he deixat l'antiga versió Flash, per als nostàlgics. No proveu d'obrir-la en el mòbil, ja sabeu que aquests dispositius ja no dónen suport a la obsoleta tecnologia propietària d'Adobe.


http://www.alb-estudi.com
Ja em fareu algun comentari si us agrada.

Fins aviat!