dimecres, 8 d’octubre del 2014

Improvisació a l'Antic Forn



El proper dissabte 18 d'octubre actuarem en format trio a l'Antic Forn de Vallcarca.
Tocarem per primera vegada els tres junts, en aquesta ocasió. Molt contents ademés de fer-ho acompanyats de l'impresionant duet Martínez/Samsó. Nit exploratoria plena de sorpreses!

Adrià Bofarull-electrònica
Xavier Tort- trompeta i efectes
Rafa Zaragoza-guitarra eléctrica, moduladors i objetes

Xavier Tort_
Nascut a Barcelona estudia música i cinema. Al llarg de la seva trajectòria aquest trompetista ha format part de varies formacions de diversitat estilística com Trio Lio, La Orquesta de la Muerte, la formació en duet Esquema (juntament amb Adrià Bofarull), Bedroom, Giulia y los Tellarini (part responsable de la banda sonora de "Vicky Cristina Barcelona" de Woody Allen) i en l'actualitat de Canvis Vells i la banda free Setsfree. Tanmateix ha col·laborat tant en directe, en gravacions o ambdues coses, amb Linn Youki Project, Damo Suzuki (Can), Evripidis and His Tragedies, Maria Rodés, Pascal Comelade, Mishima, i molts d'altres. Durant anys composà diverses bandes sonores de pel·lícules, la major part dirigides pel cineasta Carlos Atanes i tanmateix ha protagonitzat dos films, un d'aquest mateix director i recentment d'altri del veterà cineasta Antoni Padrós. Escriu també poesia, raó per la qual formà part de l'antologia 'Nueve fresquíssimos d'Espanya', iha col·laborat en recitals o performances amb Vicenç Altaió o Pau Riba.
http://nohodiuen.blogspot.com.es

Rafa Zaragoza_
Primera actuación inaugural de Zeleste amb SLO-BLO, memore fundador de Secta sónica i l'Orquestra Platería, col·labora en diversos projectes amb artistes de l'entorn 'laietà'. Discogràficament, amb Jordi Sabatés, Orquestra Mirasol, Gato Pérez, i molts d'altres. Compon música per spots publicitaris, curtmetratges i fons d'audiovisuals. Guionista i ajudant de realització a TVE, secció concerts-directe i tría de grups musicals per magazines de tarda.
Impulsor del projecte LIMB, sessions periódiques d'improvisació lliure i oberta amb solistes d'ambit local i internacional, desde l'any 2004. Enregistra CDs amb Ramón Solé, Albert Gimenez i altres músics de l'escena free barcelonina. Actualment, forma part del septet d'impro Setsfree. Ocasionalment,
concerts en solo, en recerca principalment d'atmosfères, textures sonores i timbres.
http://www.rafazaragoza.com


Agustí Martinez, saxos
Quicu Samsó, bateria
La improvisació lliure, un punt de trobada on dialogar i també di la seva. Després de molts anys parlant diferents llenguatges, aquí troben un indret comú on abocar tots els aprenentatges, ara sense lligadures.
Tenen dos enregistraments a duet:
La cosa del pantano (2009)
Todos los sonidos (2010)
Ambdós editats per Discordian Records en 2012