dimecres, 7 d’octubre de 2009

dijous 8 d’octubre

Nit Marabunta
Entrada lliure

Experimentem amb l'Art - Espai EArt
Torrijos, 68
20 h. / 8 pm
Freenètics (Badalona)

Freenètics és un projecte musical d’improvisació portàtil, intuïtiu i plenament sostenible: el trio format per Ferran Besalduch (saxo baix i altres metalls), Joan Antoni Pich (violoncel elèctric) i Tom Johnson (trombó baix) emulsiona les diverses arestes dels seus referents, del jazz al rock més elèctric passant per la contemporània, en funció de les peculiaritats de l’espai on s’hostatja. Un exercici de simbiosi i ecologia musical sense pal·liatius que juga amb les sonoritats aparentment greus que extreuen dels seus instruments per donar-hi una nova volada, fresca i a voltes inversemblant. Freenètics és un exemple clar del concepte d’evolució: voluntat d’exploració, adaptació al medi i mutacions inesperades.

La Caldera
Torrent d'en Vidalet, 43
21 h. / 9 pm
MISALUBA QUINTET DE FUSTA AMB CARLES HAC MOR (Barcelona)

El treball en progrés que va encetar Lucas Quejido l’any 2008 amb el projecte Misaluba Septet ha viscut una estimulant mutació amb aquesta nova proposta, resident enguany de Gràcia Territori Sonor, que redefineix el gruix de la formació (mantenint però alguns dels noms germinals del projecte com ara Ignacio Lois, Roger Atrofe o Miquel Àngel Marín) i vinculant-la de forma exclusiva a l’ús d’instruments de fusta. El punt de partida d’aquesta nova aventura són els textos de Carles Hac Mor que integren el poemari  Ho Vaig Fer Fer. A partir d’aquests haikus paraparèmics, Misaluba Quintet de Fusta continua explorant i explosionant els límits entre gèneres musicals i la seva història. Preneu nota.

MI Bar
Guilleries, 6
00 h.
MÚSICA RELACIONADA (Barcelona)

La nit dedicada a la presentació de la publicació Marabunta culmina reprenent el format de músiques relacionades capitanejades per sel·lectors ben especials. En aquesta ocasió, el consell de redacció en ple de la revista (Locusta Migratoria, Crematogaster i Solenopsis Invicta) exposarà les seves reflexions sobre la vida, l’univers i tota la resta a través del sedàs musical de (no podia ser d’una altra forma) l’entomologia. Però no patiu, aquesta no serà una lliçó magistral ni un acte de final de curs, sinó una trobada desinvolta amb la discoteca de tres pensadors que tenen molt poc de lletraferits i si bastant de conspiradors. Quan rugeix la Marabunta? Doncs a mitjanit, al Mi Bar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada